World of Board Games – spelbutiken i Umeå

För dig som älskar spel är ett besök på Sveriges största spelbutik för brädspel och kortspel ett måste. Spelbutiken ligger i Umeå och heter World of Board Games. I affären finns över 2 000 olika sällskapsspel att välja bland. Beroende på om du letar efter barnspel, familjespel, krigsspel eller något annat, finns något för alla. Att spela spel ihop med familjen eller med vänner är roligt men tyvärr något som börjar gå ur tiden. Förr var det vanligt att fredagskvällen bestod av ett härligt brädspel i goda vänners lag. Eftersom allt blir mer och mer digitaliserat har även spel flyttat in på datorn. Dock finns det som sagt massor av roliga spel att köpa i spelbutiken i Umeå.

Förutom roliga spel kan du även köpa smarta speltillbehör i spelbutiken. Här hittar du exempelvis plastfickor till kortlekar, blandade tärningar och passar kort. Om du inte vet vad du ska köpa i present till en vän, kan du garanterat hitta något din kompis gillar i butiken. Du behöver naturligtvis inte åka hela vägen upp till Umeå för att ta del av spelbutiken stora sortiment. World of Board Games har en rejäl internetshop där du kan köpa allt du behöver. Beroende på dina intressen finns allt från strategispel och frågespel till intima spel och partyspel. Inget livar upp en fest lika mycket som ett roligt frågespel.

Låna spel i spelbutiken

Spelbutiken i Umeå är mycket mer än bara en spelbutik. Förutom att du kan köpa nya spel här, kan du faktiskt också få låna hem spel. Intresset för butiken är väldigt stort och numer anordnar butiken spelkvällar. Hit är alla välkomna för att spela och umgås. Om du är osäker på vilket spel du ska köpa, kan du alltid kolla topplistorna eller om spelbutiken har några speciella erbjudanden just nu. Om du själv äger många spel kan du vara med i köp- och säljmarknaden som spelbutiken anordnar. Läs mer på hemsidan.

Spelbutiken i Umeå har över 2 000 olika brädspel